23/08-08 Del 1

Har haft ett litet ofrivilligt pokeruppehåll under sommaren, eller egentligen sen katastrofen i Italien. En av världen längsta tiltar satte sej i kroppen efter den utdragningen. Men förra lördagen var jag iaf tillbaka på casinot. Alla vart super-jätteglada att se mej.... tror jag. Spelade en 60+20+10 dollars Terminator turnering där man fick 20e för varje spelare man slog ut ur turneringen. Jag slutade iaf 2a efter en lite smådålig headsup. Lite otur och lite dåligt spelatoch lite lågt blodsocker gjorde att min förstaplacering uteblev... Lame... Fick iaf lite drygt 250e för andra platsen + 60e för alla nåbbs jag slagit ut på vägen, så det var väl OK efter ett halvårs uppehåll. Minns inte så mycket händer, så blir ingen genomtänkt analys av några händer idag.
Trallad iaf dit idag igen för att testa lira Omaha! Mycket lustigt va det! Var en 30+5e rebuy tour och det vart både rebuy och addon innan det var slut. Gjorde bort mej rätt rejält efter typ 45 mins spel när jag och Jojj3 hamnade all-in efter floppen som var en A-hög flopp med 2 hjärter. Jag pangade all-in och Jojj3 blixtsynade med ett floppat set. Jag hade dock alla hjärter för vinst (utom de som parade bordet) + öppet stegdrag + ett par på tassen. Jojje hade A-A-6-X på handen och när det landade 6(h) på turn får jag för mej att Jojj3 har kåk (det har han inte alls!) och börjar skrika efter rebuy, tuktar Jojj3 för hans hemska spel, men tillika som jag tar fram pengar för en rebuy så skjuter Dealer-Simon alla marker åt mej. Jag fattar nada och ska precis börja kalla Simon massa saker när jag fattar att jag vunnit potten. Efter det blir det kaos. Alla skrattar åt det i minst en timme... får oändligt med pikar om regler hit och dit och bla bla bla fag fag! Handen efter, medan kaoset pikar, så lyckas jag betta ut på floppen och med tron att alla lagt sej kastar jag fram 2 kort. Alla har inte lagt sej. Dum Dudd slowrollar med sina kort och min hand dödförklarars tillika som Floor-Johan aka JAG VILL VARNA JONTE ALLTID glider fram och ger mej en varning för Fold Out of Turn! Det går bra nu! :D Den sitationen lugnar ju inte direkt ner folket runt bordet, utan dom hetsar som aldrig förr... idioter!!!
Nåja, jag tappa tillslut dom flesta marker mot Kallo i en 50/50? 45/55? 10/90? Har ingen aning om procenterna i Omaha... Nån hand senare bjuder jag Bränna på resten av mina chips i en 3-way pott. Åkte som 7a eller nåt, minns inte exakt. Kommer ingen handanalys från denna tour heller, då jag helt enkelt inte kan =) Minns dock en hand då jag bluffa bränna med QQ mot hans KK, men snäll som jag är så ljög jag o sa att jag hade AA :) Ingen ide att tilta honom...

EPT San Remo
Orsaken till ett halvårs tilt... AK vs AQ, bordet AQX-X-X. TACK SOM FAN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0