iPhone


Montage av Peppe

Var ut och fiskade förra veckan. Jag, Walp & Peppe... Var bara ut en kortsväng och kastade lite på random utan några större ambitioner om att få något. Men Mr Walp vägrade komma hem tomhänt så han slet upp en Id... idiot!

Vi var inte spec bra "utrustade" heller :P då vi kastade hälften av all fiskeutrustning i sjön förra året. Jag och Walp är fortfarande skyldiga Peppe en rulle + spö. Vi värderade hans utrustning till ca 20e... :D Ger han 25e så får han fara och välja och vraka i nån fiskebutik själv bäst han vill... Som sagt finns det dåligt med drag för tillfället, så investeringar måste göras. Jag hade ju av mitt stackars spö förra året, men fick nytt av syster och Kim när jag fylde år! Ska så småning om ha bolgasstämma för m/s Aeg och vi kommer gå igenom dessa investeringspunkter lite mera noggrant då.

Eftersom det nu inte går att använda bilder från en iPhone så kan jag tyvärr inte presentera någon bild på Walpens Id.

Skönt iaf att tjuvfisket har kommit igång.

Maj, vad hände?

Hela Maj försvann...

Allt började med att jag slet ut visdomständerna och låg däckad som en fet säl typ en dryg vecka. Svullna kinder och värkande käkben, jag var inte så sugen på att trycka upp ett hagelgevär mot kinden. Så den helgen gick helt bort.


Alltid varit snyggt med dubbelhakor och hamsterkinder.

Helgen efter var det planerat massor med jakter! Långledigt eftersom det var nån viktig helgdag att fira mitt i veckan + helg efter det. weeee!! :)
Nåja, det sluta med att MB gick in i perioden. På onsdagen var han svårt full när jag pratade med honom, och dagarna efter blev det väldigt mycket värre. På söndagen gick det att förstå vad han sa igen, men då var helgen slut, så ingen jakt under den långhelgen! prkl

Och i onsdags började jag känna av en förkylning och torsdag-söndag låg jag IGEN i däckad säl-läge!!!

Och nu är Maj slut................ surt.

RSS 2.0