Imorgon kan ingenting stoppa oss! På riktigt!

Båten ligger på trailer! Det ska inte blåsa allt för mycket! Rätt kallt kommer det vara! Perfekt för knipslakt? JAPP!

Imorgon runt halv 9 kommer det att börja smälla och smälla och smälla tills alla patroner är slut. Uppskattningsvis 350 smällar på 1.5 timmar.  Det blir i medeltal 3.9 skott i minuten!!! *mmmmm* Det kommer att låta som det är krig och det är det på sätt och vis. Det är vi mot kniporna och kniporna kan inte skjuta tillbaka. Jag gillar oddsen =)

Stenbäcken, MB och jag. Det kommer gå vilt till. Jag är lite rädd att jag ska börja frysa innan jag hinner skjuta bössan varm, så helst får kniporna börja flyga tidigt imorgon. Får väl tömma magasinet på en av vättarna annars för att få upp värman lite. MB skulle ha med sej 20 vättar eller 20 par... vet inte vilket. Gäller att ha linserna i så man inte sänker allt för många av hans vättar. Han blir väl sur och grinig då.

Pratade med MB igår och han lät lite som en unge på julafton som bara väntar på att tomten ska komma... jag är kanske lika uppspelt. Har inte kunnat sova sen ha sa att vi skulle ut i helgen. Hur jag ska kunna somna i natt är ett mysterium. Kommer väl ligga klarvaken och vänta på att klocka ska bli 7 så man kan stiga upp och spätta till eckerö. 

Bli inte rädda imorgon vid 8 när det börjar smälla, det är bara jag som värmer upp.

    +        =  
SKJUT BOSSE!! SKJUT!!!


Kommentarer
Postat av: Jant

En gång i våras när jag och MB och hans m8 var ut och jagade Allor? antar jag, så fick vi slut på skott... det ska aldrig hända igen. ALDRIG! Sjukt nog hade vi ingen Alla med oss hem =) =) =)

2008-11-21 @ 16:24:53
Postat av: erix

Skjut en par hundra pluggar från mig med.

2008-11-21 @ 17:16:03
Postat av: Berra

3,9 skott/min, jäkla segt, har du skaffat någon gammal bössa från Ryssland som användes under 1:a världskriget? Vore bra om du använde bättre skott nu än de du hade tidigare som kom från någon annan gammal öststat.

2008-11-21 @ 22:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0