Poker och mera poker... ingen jakt alls

Mjo, har fortsatt nöta poker på nätet. SnG går bra, cash går helt sjukt dåligt! Får in pengar som mega favvorit på turn och visst fan sätter dom sin 3- eller 6-outare på river. Får ju fan magsår! Spelar bara cash för att få min "regga ny kompis bonus", sen ska jag aldrig mera spela cash!

ÅM var ju fullbokat så jag höll på missa hela alltihopaste. Fick köpa en ticket av Dj Jojj3 sen iaf efter att han vunnit en biljett på satelliten + hade att han hade en bokad. Ty m8!

ÅM då. Börja helt kortkall första 2 perioderna. Gjorde inte så mycket, svårspelat i början iaf när folk synar med vad som helst när blindsen är så låga, så jag spela väl bort ca 900 marker i bara synar och blinds första 2 nivåerna, men som sagt, ingen fara på taket. Bordet är iaf det bästa jag kan få. 3 st super tighta snubbar till vänster, 2 st super lösa till höger. Dudd mitt emot, bräcken till vänster om honom och 2 okända snubbar till vänster om dom. Perfekt! Räknade med att sno mycket blinds senare av tight killarna och syna många händer mot Egon och China som lätt kan skjuta bort sej.

Försat handen jag "spelar" är K(h)Q(d) där jag höjjer upp och får syn av "China".
Floppen kommer 8 hög med 3 hjärter, china checkar och jag funderar inte så mycket utan kastar ut en cont.bet på ca 3/4. China hittar syn och turn kommer .....  minns inte... random skitkort som inte gör någon skillnad för nån av oss. Inte satt China på någon hand ännu, men inte helt otroligt att han synar för ett hjärter.
China checkar iaf igen och jag funderar en stund och tar fram 2 olika alternativ att spela handen:

1. checka och ta ett frikort för att klonka ett hjärter, ett K eller en J på river (som borde vinna handen? kanske) och missar jag checka även river, har han den minsta träff lär han syna river om jag checkar turn. Beror ju på hur han agerar efter mitt turn spel oxå...

2. Göra ännu en bet för att representera stark träff eller överpar och fortfarande ha många outs ifall han synar. Problemet här är att han lätt kan få för sej att göra en checkraise och jag har inte nån specifik hand på han ännu, men gissar på färgdraget. Missar jag river här är planen att bluffa han även på river då han borde varit på färgdraget om han bara synar turn. Kan ju faktiskt vinna med en check efter river oxå, men varför chansa när du kan bluffa helt tom =)

Jag checkar iaf för att hålla potten nere lite och jag drar inte för nötterna heller vilket gör att jag inte är sugen på att syna en checkraise här.

River kommer ett hjärter, minns inte vilket och china checkar igen. Lurigt, men bra för mej. Det finns nog ingen chans att han checkar nötfärgen här, utan han måste betta ut då chansen är stor att 4 hjärter skrämmer mej och han vet att jag inte sitter med nöten själv. Men vad kan han ha eftersom han synar flopp och sen checkar turn och nu river då han borde satt färgen? Set som han tänkte re-raise turn med? Dåligt hjärter som han bara vill syna ner med? I vilket fall som helst så har han spelat handen dåligt. Tror jag iaf.
Jag bettar ut ca 2000 och han funderar snabbt och synar och visar upp Q(h) och potten är min. Kunde säkert fått ur han 3000 då han inte är sen att syna =)

Några händer senare får jag K-Js och 3 eller 4 pers limpar fram till mej. Jag höjjer upp till 800, blinds 100/200 och alla lägger. Gratis marker. tack!

Sen handen som jag åker ut på... otroligt dåligt spelad... eller... dåligt spelade är väl kanske fel ord. Den ska inte spelas helt enkelt.

Jag tittar ner på KK UTG+1 tror jag och höjjer upp till 950 blinds 150/300 ante 50. Kent sitter efter mej, tittar på sina kort... skakar lite... tänker syna... men ändrar sej sen och göra en mini-raise till 2000! AA!! HAN HAR ÄSS ÄSS!! HAN HAR AA!!! är det enda jag tänker och får lätt damp över riggen och funderar på att skrika dit EA igen... Bräcken funderar lite på att syna, han har 99 och foldar. China funderar han oxå på att syna. Det tar rätt länge för dom att fundera och jag hinner fundera över handen lite fram och tillbaka och börjar intala mej själv att han har QQ. Det kan jag slå. BRA! då har han QQ då!. Chinar divlar på och jag får för mej att ställa direkt om han synar. Han lägger iaf och jag håller ett vacker tal om att jag tror jag är slagen osv. Vanligtvis håller ju folk såna tal precis före dom går in med nötterna, men nu är jag ju rätt ärlig med mitt tal och tror ju faktiskt att mina KK är slagna. Hjärnan tänker inte klart. Iaf, jag bestämmer mej för att han har AK eller QQ... eller AA men då får det fara. Planen är att syna, och faller inget A på floppen så checkraisar jag all-in. Floppen 8-8-6 och jag checkar. Kent bettar 3000 och jag går all-in ganske direkt tror jag. Han börjar fundera och jag blir mest glad :D Han måste ha QQ eller AK! eller QQ helt säkert. AA är en blixtsyn. AK kan han ju av nån anledning fundera och QQ måste han nog fundera lite och sen lägga. Han funderar iaf fram och tillbaka och sitter och räknar marker fram och tillbaka och ser att han har 600 kvar ifall han förlorar? ?!??! Who gives a fuck? 10.000 från början. Va fan ska han med 600 marker kvar? Funderar iaf mera och sen hittar han syn... med AA....  Vad han funderar över här vet jag inte. Han sa att han trodde att jag kanske satt med en 8a!??!?!?!? Hur i helvete ska jag kunna ha en 8a på handen när jag höjer UTG+1? Insane... på gränsen till slowrolling =)
Nåja, inget mirakel händer ju så jag åker ut. Och jag är väldigt förbannad på mej själv. Det är inte ofta man kommer undan med KK mot AA, men när han ger mej ett sånt läge med sin mini-raise och den svaga betten på flopp så SKA MAN KUNNA LÄGGA KK!! Men nej... inte Jant... Jant är nåbb.  



Kommit på varför mitt cashgame inte fungerar oxå. Beror nog mest på att jag spelar så mycket SnG nu. Där är det fold, fold, fold fold, all-in all-in som gäller. hitta stora kort i slutet av SnG betyder pengar. Stora kort i cashgame betyder inte pengar... AQ i SnG är nöten, AQ i cashgame är inte det minsta starkt... Du kan få en blind ofta, syn och sen sno potten på flopp, eller så är du ofta fångad och tror att en A-träff + bra kicker ska vinna dej pengar. Icke!  I SnG och cash är raka motsatser till varandra. Vanlig tour och cg är mera släkt än SnG och cg. Anyways, bara jag får den där bonusen så är det slut på cg sen.


Vart ingen jakt i helgen heller och ingen förra veckan. vP va sjuk hela veckan typ... igen... och jag kände mej lite krasslig på lördagen så var hemma från älgjakten. Dom fick förövrig inget, så ska jaga igen på söndag. Har en kalv kvar som det ser ut nu....


Nu mera poker. Kommer helt säkert spela mera på casinot framöver, hade sjuktbra koll på bordet senast kändes det som, även om jag åkte ut rätt tidigt så är jag rätt nöjd med det händer jag spelade. och gjorde många reads på andra snubbar medan dom spelade. Riktigt surt att jag åkte ut så tidigt, tror jag skulle haft en bra chans om jag bara lagt min KK. Vann gjorde föresten Simon Stenbäck. Helt bra, han är duktigt så det förtjänade han säkert. Hade säkert lite tur och otur på vägen, som alla andra som vinner en tour

Jim Nordman klonka en EPT ticket på PAFs 10+1 dollars random tour. PAF tyckte att dom skulle sätta in en extra biljett och annonserade om det på poker.se så det var mycket nya svenskar med. Va ca 130 pers med i touren tror jag, inklusive jag själv. Jag åkte typ 4de handen mot en RR stege. Tack å adjö =) Men Jim gick som sagt hela vägen och åker till Budapest imorgon. Jag vill oxå :/


Jant på ÅM

www.youtube.com/watch?v=G_jBFbCCleY elakt, men va fan... dom e roliga =)

Kommentarer
Postat av: lemland

kk oj oj oj oj oj

2008-10-26 @ 18:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0