Rätt lugnt nu...

... men imorgon bitti kanske det smälls nån gås ifall vP orkar sej upp ur sängen. 
På kvällen så blir det nog lite ankjakt med Kim, ev att det blir rådjur ist.Lördag morgon blir det nån typ av jakt med Åländskamästaren, Bosse! Ska bli intressant och se om han kan träffa något. Vanligtvis är det jag som står för alla nerskjutningar...

Ska försöka mej ut och fiska öxå nån dag... Nån som är sugen?


Nalle Puh på ett moln


Folke har ställt upp på en intervju. Ärlig och rak kille.

Kommentarer
Postat av: mörtskärsgösta

tänkte bidra med ett förslag för jant å hans fiskekumpaner.I landet Kina,har dom dresserade skarvar,som används till fiske.Detta går till så här: man harvar ut i ett mindre fartyg,lämpligen båt av fiskemodell.framme vid fiskeplatsen, knyts ett snöre runt skarvens hals,inte spännt,för då tappar skarven andan,flämtar till å kolar vippen.sen sparkar man skarven i arslet å ropar fiska, å tror int fan att de de som den gör. den dyker ner fångar sin fisk simmar upp till ytan för att njuta av sin fångst,men då e de stopp.fisken glider inte neri soppröre,för där sitter snöret.simmar mot båten där fiskaren tar emot fångsten.detta upprepas tills fiskaren e nöjd,kan bli upp till 15 halvkilos firrar på en förmiddag. en märklig sak sade en av kinamännen,domtycks kunna räkna.när dom hämtat in den sjunde firren,ska dom ha belöning,en liten skräpfisk,annars hämtar dom inget mer. med tanke på hur mycke skarv de finns i våra vatten , måste de hel enkelt va en guldgruva ,att syssla med detta

2008-09-17 @ 18:34:55
Postat av: Giggi

ähh dom äter ju bara skitfisk... isf ska ja ta hem en skarv å ge den anabola några månader, så den kan hämta 20kgs laxar åt mig... :)

2008-09-17 @ 21:21:47
URL: http://jant.blogg.se/
Postat av: Ardoniuz

Varför inte slänga i några säckar anabola i vattnet några gånger per månad, vänta sen till i vår och jaga bjässarna med harpun. Då räcker det säkert med att fiska någon gång ibland, så har alla fisk, både folk o fä till lunch och middag som räcker länge.

2008-09-17 @ 22:05:38
Postat av: Jant

Man borde spåra era IP:s och sen lägga in er på mentalsjukhus.

2008-09-17 @ 22:08:21
Postat av: Ardoniuz

Det har inte hjälpt tidigare, trots el och allt annat elände.......

2008-09-17 @ 22:27:08
Postat av: Surahammarbo

Vi dricker alltid alkohol här, är det något du tycker är fel? i så fall kan vi komma och hälsa på så du får smaka våra dyra droppar.

2008-09-17 @ 22:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0