Sundskären - Part 2

Efter den första trippen till Sundskären kände vi att vi kunde göra bättre! Men det vart tvärtom faktiskt....

Lika som gången före så samlade vi oss hos vP och packade bilen full med skit...
Ordagrant....

Vi lur med Tom den här gången också. Han och vP släpade sej ut i en pråm medan jag och MB hoppade i m/s Aeg. Det blåste dock för mycket för min stackars lilla båt så vi trallade till Rödhamn ochskulle mötta vP, Tom och pråmen där och sen bli bogserade ut. På vägen till Rödhamn fick vi dock mindre motorproblem MB fick ro dom sista 200m då snurran vägrade snurra :P


Toms pråm

Kom iaf iland vid Rödhamn och meckar-Tom hittade felet direkt, som han givetvis själv orsakat! Va nån skruv på förgasaren som hade skruvat upp sej och hoppat av, men den låg snällt kvar och var bara att skruva i igen! Snurran 95% igen... :)


brum


Mästare-Bo ute på Rödhamn. Brun toffs i nacken = pracktant... *trycka av ivrigt*


Mera Rödhamn

Så efter det släpade Toms pråm ut oss till Sundskären, och tur var nog det då det blåste på en hel del där på det öppnaste havet.


m/s Aeg blir pråmad ut till Sundskären

Vi kommer ut till Sundskären iaf, lite senare än planerat, men hade väl inte planerat att jaga så mycket på kvällen iaf. Ist vart det lite korv och nån kall bärs. Inte helt fel! Vi hann dock ut på en lite snabbis men satt bara öppet på ett berg i kanske en halv timme. MB stannade givetvis kvar i stugan och eldade, medan vi lite häftigare pojkar gick och satte oss i blåsten. Sjukt nog så kommer det en ensam all-gåbbe vinglanden och vi blir lätt överumplade och får den skadskjuten! Ringer till MB som tar m/s Aeg och kommer och ska fånga den. Detta borde varit fångat på film. MB kommer FLYGANDE med båten över vågorna. Såg jävligt sjukt ut när man kunde se undersidan av båten och en MB som studsade runt i den. Hittade ej fågeln :/


Solnedgång

Sen:  äta korv -> dricka öl -> ljuga -> sova -> försova -> jaga


Pansnes jävla spritkök kom med igen men BARA för att det rymdes på pråmen. Marinol i bakgrunden


Pansne hade roligt när han koka ägg. Retard


Morgon på sunskären


pansnes Panoramabild


Efterdyningar?

Vi sov lite länge som vanligt men vi kom ut iaf. Dumpa av vP och Tomholi på random ö mitt i ingenstans och kasta ut lite vettar. Jag och MB hitta ut till nån random liten klack och satte oss på. Skyttet var... sämre än senast där jag och MB satt medan vP och Tom hade rätt bra med fågel flygande runt sej. TYVÄRR vart vi ju utan denna gången oxå! :( Skyttet stämmer inte här ute. För fin natur och allt för avkopplande att vara här ute för att man ska kunna koncentrera sej på skyttet :/ Smällde väl på ganska bra där emellanåt och jag gjorde uppskattningen till att vi skulle få runt 23 fågel, men men när inget vill falla... vad gör man? Gråter? Skrattar? :D O well, det gör inget att man blir utan fågel, spec inte när man får åka hit ut och försöka iaf.

Var ett gäng till som var ut och pangade, vet inte vem det var, men dom borde eventuellt fixat sin kvot om dom inte sköt lika illa som oss.

Åkte sen tillbaka till stugan och plocka undan lite och sen spättet hem. Hade lugnat lite så jag och MB kunde ta oss hem för egen m/s Aeg-maskin.


Pråmen och lilla fröken Aeg


Bye bye


Detta hittade vi i MBs bil. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH Lätt han skämdes när vi hitta den...
Duger bara att avliva mårdhund som sitter fast i fälla.


En resume av jakten sammanställd av von Pansne himself


... :p

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra bilder :)

Bra ägg :)

Synd på skyttet :)



Betyg: 8/10 :)

Keep it up! :)

2009-05-06 @ 21:49:23
Postat av: Sagaskott?

omfg MB! Att du inte lär dej!

2009-05-07 @ 08:52:17
Postat av: Busterförare som inte kom iland någonstans norrpå ;)

Hahaha, skön film :P

2009-05-10 @ 11:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0